Etusivu

Olet saapunut Lemillä sijaitsevan Tassutarhan kotisivuille. Tassutarhan tiloissa toimii löytöeläinkoti. Hoidamme Etelä-Karjalassa sijaitsevien sopimuskuntiemme löytöeläinten kuljetuksen tarhalle ja huolehdimme eläinten säilytyksestä ja hoidosta 15 vuorokauden ajan. Tämän jälkeen etsimme tarhalle jääneille kesyille ja terveille eläimille uudet hyvät kodit. Tassutarhan sopimuskunnat ovat Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale ja Taipalsaari.

13578894_10209579409151897_2028413702_n (1)

Toimintamme perustana ovat www-sivumme, joita päivitämme päivittäin. Löydät näiltä sivuilta esiteltynä uutta kotia etsivät eläimet ja tarhalle tulleet löytöeläimet valokuvineen. Alueemme eläinihmisten onkin hyvä laittaa kotisivujemme osoite ja puhelinnumeromme talteen, jotta kadonnut lemmikki löytää nopeasti takaisin omaan kotiin. Pyrimme toimivilla kotisivuilla edesauttamaan karkurien kotiuttamista sekä kodittomien eläinten uudelleen sijoittamista hyviin koteihin.

Palvelemme asiakkaita puhelimitse päivittäin klo 8-18. Soitathan aina, jos olet tuomassa eläintä tai haluat tulla katsomaan tarhalla olevia eläimiä! Päivystysaika ei ole sama kuin aukioloaika, vaan käytännön syistä käynnit tulee aina sopia etukäteen.

 

Kaikki vierailut tarhalla tulee sopia etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse. Tarhalle pääsee tällä hetkellä tutustumaan kotia etsiviin eläimiin ainoastaan 1-2 henkilöä kerrallaan. Jos olet sopinut ajan, mutta saat flunssaoireita tms. niin peruthan käyntisi, kiitos!

Emme ota vastaan petivaatteita eläimille!

 

Löytöeläinkodin lisäksi Tassutarhalta on saatavissa eläintenkoulutuspalveluja kissoille ja hevosille (esimerkiksi käytösongelmat tai uuden käytöksen opettaminen). Lisätietoa löytyy Muu Toiminta -sivulta.

Terhi

puh. 050-3203324  (klo 8-18)
sähköposti: terhi@tassutarha.net