Kissat

TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

 

Maski ja Desi

Maski ja Desi ovat nuoria tyttökissoja, jotka eivät vielä ole päässeet opettelemaan kotikissan elämää. He ovat vielä arkoja, mutta hyvin leikkisiä ja uteliaita kissoja. Kissat lähtisivät mieluiten samaan kotiin, tai molemmilla tulisi olla uudessa kodissa sosiaalinen kissakaveri. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna, jolloin kulukorvaus 150 euroa / kissa (sis. alv 24%) tai myös FelV/FIV -testattuna, jolloin kulukorvaus on 200 euroa /kissa (sis. alv.).

 

Seppo

Kevät on tuonut Tassutarhalle joukon huolestuneita, villiä ja vapaata poikamieselämää viettäneitä kolleja, ja Seppo on niistä yksi. Sepon olisi aika löytää itselleen pysyvä, rauhallinen residenssi ja Seppo arvostaisi sosiaalisen tyttökissan seuraa. Ihmisiä Seppo aristelee, mutta antaa tutun ihmisen silittää. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna, jolloin kulukorvaus 150 euroa /kissa (sis. alv 24%) tai myös FelV/FIV -testattuna, jolloin kulukorvaus on 200 euroa (sis. alv 24%).

Esko

Esko kuuluu Sepon kanssa samaan kategoriaan ja etsii myös itselleen rauhallista loppuelämän kotia, mielellään sosiaalisen (tyttö)kissan kaverina. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna, ja leikattuna, jolloin kulukorvaus 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna, jolloin kulukorvaus on 200 euroa (sis. alv 24%).

 

Nakke

Nakke on myös uutta kotia etsivä, arka kolli, jolle soisin jo oman turvallisen kotiympäristön, jossa viettää kissanpäiviä. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna, jolloin kulukorvaus 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna, jolloin kulukorvaus on 200 euroa (sis. alv 24%).

 

Anselmi

Anselmi on jo vähän vanhempi, hyvin karismaattinen ja herttainen, mutta arka kolli. Anselmi etsii itselleen rauhallista loppuelämän kotia, ja ilahtuisi kovasti sosiaalisesta kissaseurasta, erityisesti tyttökissat ovat Anselmin mieleen, mutta se ei ole riitapukari toisten kollienkaan kanssa. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna hintaan 150 euroa, tai myös FelV/FIV-testattuna, jolloin kulukorvaus on 200 euroa (sis. alv 24%).

 

Ilpo

Ilpo on arka nuori kolli, joka etsii kotia toisen kissan kaverina. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna 200 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Taika

Taika on nuori, kaunis ja seurallinen kissaneito, joka rakastaa rapsutuksia. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna 200 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Temppu

Temppu on leikkisä, nuori kolli, joka pitää huomiosta. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna 200 euroa (sis. alv 24%).