Kissat

TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

Kissojen hinnat alkaen 200 euroa (sis. alv 24%). Kaikista kotia etsivistä kissoista voidaan ottaa eläinlääkärikäynnin yhteydessä myös FelV/FIV-testi, joka lisää kissan kulukorvausta 50 euroa.

 

Huima

Huima on ihastuttava nuori kolli, joka etsii itselleen kotia toisen kissan kaverina. Huima on kiltti ja hyvin leikkisä kaveri. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna, leikattuna ja FelV/FIV-testattuna 250 euron kulukorvauksella (hinnat sis. alv 24%). FelV/FIV neg/neg.

 

 

Haiku

Haiku on aikuinen, todella leikkisä kolli, joka etsii myös kotia toisen kissan kaverina. Ihmistä Haiku vielä arkailee, mutta seuraa uteliaasti hieman takavasemmalta. Haiku luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 200 euron kulukorvauksella tai myös FelV/FIV-testattuna 250 euron kulukorvauksella (hinnat sis. alv 24%).

 

Armas

Armas on nuori, todella kiltti ja seurallinen kolli, joka sopii yhtä lailla ainoaksi kissaksi kuin toisen kaveriksikin. Armas luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 200 euron kulukorvauksella tai myös FelV/FIV-testattuna 250 euron kulukorvauksella (hinnat sis. alv 24%).

 

 

Harmaa

Harmaa on lokakuun alussa luovutukseen tuleva tyttöpentu. Luonteeltaan Harmaa on vielä hieman arka ihmisen seurassa, joten se luovutetaan ainoastaan toisen kissan kaveriksi tai sisaruksensa kanssa samaan kotiin. Harmaan kanssa samassa pentueessa kotia etsivät pennut Matti ja Musta. Tyttöpennut luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja 1.rokotettuna 200 euron kulukorvauksella tai myös FelV/FIV-testattuna 250 euron kulukorvauksella (hinnat sis. alv 24%).

Matti

Matti on Harmaan hieman reippaampi veli, joka voidaan luovuttaa lokakuussa uuteen kotiin sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Vain yhdessä toisen pennun kanssa tai kotiin, jossa kissakaveri. Kulukorvaus 250 euroa tai FelV/FIV-testattuna 300 euroa (hinnat sis. alv 24%).