Kissat

 TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

 

Raita

Raita on nuori emokissa, joka teki tarhalla 13.5. peräti seitsemän pentua. Hienosti Raita on pentuja hoitanut, mutta haaveilee jo omasta kodista, jossa saa jatkaa rentoa nuoren kissaneidon elämää, kun pennut ovat tarpeeksi isoja. Raita on todella mukava ja kiltti kissa. Valmis uuteen kotiin elokuun alkupuolella. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

Milla

Milla on emokissa, joka lienee elänyt jonkin aikaa jo villinä ja vapaana. Milla on todellinen selviytyjäluonne ja kuitenkin äärimmäisen herttainen. Rauhallinen ja varautunut Milla ansaitsisi elää loppuelämänsä rauhallisessa ympäristössä, jossa siitä pidetään huolta. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

Pätmäni

Iso kolli Pätmäni on myös suuri persoona. Aina hyväntuulinen ja puhelias Pätmäni vaikuttaa tarhalla ainakin tulevan kaikkien kanssa juttuun. Mainio kaveri moneen menoon. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

Mauri

Mauri on hieman arka, mutta hyvin kohtelias herrasmies, jolle sopisi rauhallinen kotielämä parhaiten. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Turo

No niin, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa…eli Turolta terveisiä, tulkaa hakemaan pois. Nuori ja kiva kolli. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja madotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

Peppi (varattu)

Peppi on aikuinen, kaunis ja pitkäkarvainen tyttökissa. Kultainen luonne korvaa tällä hetkellä vähän nukkavierun olemuksen. Peppi luovutetaan uuteen kotiin leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).