Kissat

 TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

 

Justiina

Justiina on emokissa, joka tuli tarhalle heinä-elokuun vaihteessa kahden pennun kanssa. Pennut ovat jo lähteneet uusiin koteihin. Justiinaa huolestuttaa vähän kaikki, joten sille sopisi parhaiten uusi koti melko rauhallisessa ympäristössä. Justiina on kuitenkin kiltti ja luovutetaan mieluiten maalle. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Halla ja Hemmo

Halla on tyttöpentu ja Hemmo poika. Nämä herttaiset kissasisarukset etsivät tarhalla uusia koteja. Molemmat ovat vielä arkoja, mutta omaavat hyvin uteliaan luonteen, jonka ansiosta näistä saa vielä mukavia kissakavereita. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa/pentu (sis. alv 24%).

 

 

 

 

Minni

Minni on todella mukavaluonteinen emokissa, joka tuli tarhalle neljän pennun kanssa. Pennut ovat jo kaikki lähteneet uusiin koteihin, ja nyt Minni etsii itselleen omaa ihmistä kaveriksi. Minni on puolipitkäkarvainen. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Valtsu

Valtsu on viime kesän poikapentu ja vielä hyvin arka. Valtsu sopisi parhaiten jonkun oikein reippaan ja kiltin kissan kaveriksi, niin se rohkaistuisi sitä myöten itsekin. Luovutetaan sirutettuna, rokotettuna ja madotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Misa

Misa on yksi tämän syksyn lukuisista arkajalkapennuista, joita tarhalle on tulvinut pitkin syksyä. Näistä reppanoista tulee vielä vallan mukavia kotikissoja, mutta ne vaativat uudessa kodissa hieman aikaa ja kärsivällisyyttä. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).