Kissat

 TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

 

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

 

Arvo

Arvo on nuori kolli, joka rakastaa seurustelua ja syömistä. Luovutetaan uuteen kotiin sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Kunttulat

Uusiin koteihin haluaisivat myös lähteä nämä Kunttulan tytöt ja pojat, ikää pennuilla on noin 4 kuukautta ja ne ovat vielä arkoja, mutta kilttejä. Harmaa pentu (oikealla) on tyttö ja muut poikia. Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 130 euroa tai kaksi pentua samaan kotiin yhteensä 230 euroa (sis. alv 24%).

 

Kanerva

Kanerva on yksi Kunttulan porukasta, joka ei halunnut ryhmäkuvaan. Kanerva on tyttöpentu ja se luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Severi

Severi on nuori ja puhelias kolli, joka nauttii huomiosta. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Luimu ja Magia

Luimu (tyttö etualalla) ja Magia (musta poika) ovat noin puolivuotiaat kissasisarukset, jotka muuttaisivat mielellään samaan kotiin tai ainakin reippaan ja sosiaalisen kissan kaveriksi. Kaverukset luovutetaan uuteen kotiin sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa/kissa tai 230 euroa molemmat samaan kotiin (sis. alv 24%).

 

Täplä

Täplä on hauskannäköinen nuori kolli, joka vielä vähän jännittää uusia ihmisiä, mutta on todella kiltti ja pitää rapsutuksista. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).

Sointu

Sointu on pieni orpo tyttöpentu, joka on erittäin villi ja kova leikkimään. Ikää Soinnulla on tällä hetkellä noin 7 viikkoa.  Sointu toivoisi uudessa kodissaan olevan leikkikaveriksi sopiva kissa tai koira, tai Soinnun kaveriksi on myös mahdollista suunnittella tarhan isompia pentuja. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).