Kissat

 TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

 

Lilo ja Lola

Lilo ja Lola ovat 4-vuotiaat kissaneidot, jotka ovat eläneet koko tähän astisen elämänsä samassa taloudessa ja tekisivät niin mielellään jatkossakin. Molemmat ovat mukavia ja seurallisia tyttöjä, ja ne luovutetaan samaan kotiin sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna yhteensä 200 euron kulukorvauksella (sisältää arvonlisäveroa 24%)

 

 

 

 

Ruska

Kaunis ja ihana äitikissa Ruska tuli tarhalle kolmen pentunsa kanssa pelokkaana, mutta on reipastunut tulonsa jälkeen niin paljon, että olisi valmis muuttamaan omaan kotiin. Pennutkin ovat jo valmiita lähtemään maailmalle. Ruska on todella miellyttävän luonteinen ja selvästi pitää ihmisen kanssa seurustelusta, mutta on vielä hieman varautunut, joten vaatii ihmiseltä rauhallista käsittelyä. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 120 euron kulukorvauksella (sis. alv 24%).

 

Selma

Selma tuli tarhalle elokuussa kahden pentunsa kanssa ja on osoittautunut todella hellyydenkipeäksi ja mukavaksi kissaksi. Selman karva on puolipitkä, mikä ei näy kuvassa. Selma luovutetaan uuteen kotiin sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Valko

Valko on luovutusikäinen pieni poikapentu, joka löytyi kahden sisarensa kanssa Savitaipaleelta. Valko arastelee vielä ihmisiä, ja sille voisi olla eduksi, mikäli se pääsisi toisen kissan kaveriksi uuteen kotiin. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Viiru

Viiru on Valkon sisko ja vielä hieman Valkoa pelokkaampi. Viirukin sopisi parhaiten toisen kissan kaveriksi. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna 120 euron kulukorvauksella (sis. alv 24%).

 

 

 

Veera ja Vaara

Viirun ja Valkon seuraan liittyi vielä pari sisarusta lisää. Nämä arat neitokaiset kesyyntyvät pikkuhiljaa ja ovat myös omia kotejaan vailla. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%) tai kaksi pentua samaan kotiin 200 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Otto

Otto on noin 5 kuukautta vanha ”villi” poikapentu, joka alkaa vähitellen rohkaistua sen verran, että on luovutettavissa uuteen kotiin. Otto pitää erityisen paljon onkileluista ja yhteisen leikin avulla Otto on uskaltautunut ottamaan kontaktia ihmiseen. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Peto (varattu)

Peto on Oton sisko ja yhtälailla kiinnostunut onkimisesta, mutta jännittää myös vielä ihmisten seurassa. Uudelta kodilta Peto toivoo rauhallista ympäristöä ja yhteisiä onkileluhetkiä. Luovutetaan sirutettuna. madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Justiina

Justiina on Oton ja Pedon äiti. Justiinaa huolestuttaa vähän kaikki, joten sille sopisi parhaiten uusi koti melko rauhallisessa ympäristössä. Justiina on kuitenkin kiltti ja luovutetaan mieluiten maalle. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Kirppu

Kirppu on nuori tyttökissa ja mitä mainioin kaveri kaikille. Tästä ei kissa paljon ihmisrakkaammaksi muutu. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).