Kissat

TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

Kissojen hinnat alkaen 200 euroa (sis. alv 24%). Kaikista kotia etsivistä kissoista voidaan ottaa eläinlääkärikäynnin yhteydessä myös FelV/FIV-testi, joka lisää kissan kulukorvausta 50 euroa.

 

Huima

Huima on nuori kolli, joka etsii itselleen kotia toisen kissan kaverina. Ihmistä kohtaan Huima on vielä arka, mutta suhtautuu rauhallisesti ihmisen läsnäoloon ja on leikkisä ja utelias. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 200 euron kulukorvauksella, tai myös FelV/FIV-testattuna 250 euron kulukorvauksella (hinnat sis. alv 24%).

 

 

Kira

Kira on nuori ja arka kissaneito, jolle etsitään myös kotia toisen kissan kaverina. Kira on erittäin leikkisä. Luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja leikattuna 200 euron kulukorvauksella tai myös FelV/FIV-testattuna 250 eurolla (sis. alv 24%).

 

 

Iines-emo

Tarhalla toukokuussa kolme pentua tehnyt Iines-emo etsii omaa kotia. Iines olisi valmis muuttamaan sosiaalisen kissan kaveriksi syyskuussa. Luovutus sirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja leikattuna 200 euron kulukorvausella tai myös FelV/FIV-testattuna 250 eurolla (sis. alv 24%). Iines on vielä arka ja tarvitsee sosiaalisen kissakaverin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rinsessa (varattu)

Rinsessa on sosiaalinen kissaäiti, jonka pennut Remu, Rymy ja Rämä ovat luovutusikäisiä elokuun alkupuolella. Tämän jälkeen Rinsessakin tahtoisi jo päästä omaan kotiin. Rinsessa sopii toisen kissan kaveriksi tai ainoaksi kissaksi. Luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja leikattuna 200 euron kulukorvauksella tai myös FelV/FIV-testattuna 250 eurolla (sis. alv 24%).