Kissat

 TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

 

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

 

Herttuatar

Herttuatar kasvatti tarhalla kolme villiä poikapentua luovutusikään, ja nyt olisi aika tämän mamman saada itselleen pysyvä koti. Paras paikka Herttuattarelle olisi rauhallinen koti maalla, aikuisten ihmisten seurana, sillä Herttuatar pitää kyllä ihmisten seurasta, mutta ei ole mikään siliteltävä sylikissa. Luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).

 

Muikku

Muikku on myös emokissa, jonka kolme pentua lähtivät maailmalle. Muikku arastelee ihmisiä, mutta on rauhallinen ja mukavaluontoinen. Muikulle sopisi koti, jossa olisi sosiaalinen kissakaveri opastamassa kotikissan elämään. Luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Juppe

Juppe on mukava aikuinen kolli, joka pitää rapsutuksista, mutta jännittää vielä vähän uusia ihmisiä. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).

Vinja (vas.)

Vinja on neljästä pennusta arin, mutta kiltti tyttöpentu. Vinja tarvitsee rauhallisen kodin, joka suo aikaa kotiutumiselle, ja jossa on sosiaalinen kaverikissa näyttämässä kotikissan mallia.  Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 130 euroa (sis. alv 24%).