Kissat

 TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

 

Raita

Raita on nuori emokissa, joka teki tarhalla 13.5. peräti seitsemän pentua. Pennut Raita hoiti hienosti, ja olisi jo korkea aika, että Raita saisi ihan oman kodin. Raita on todella mukava ja kiltti kissa. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

Milla

Milla on emokissa, joka lienee elänyt jonkin aikaa jo villinä ja vapaana. Milla on todellinen selviytyjäluonne ja kuitenkin äärimmäisen herttainen. Rauhallinen ja kiltti Milla ansaitsisi elää loppuelämänsä rauhallisessa ympäristössä, jossa siitä pidetään huolta. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Mauri

Mauri on hieman arka, mutta hyvin kohtelias herrasmies, jolle sopisi rauhallinen kotielämä parhaiten. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Turo(varattu)

No niin, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa…eli Turolta terveisiä, tulkaa hakemaan pois. Nuori ja kiva kolli. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Lasse

Lasse on mukava poika, mutta tarkkailee uutta ympäristöään hyvin huolestuneen oloisena alkuun. Rauhallisessa ympäristössä Lassesta saa kuitenkin kivan kaverin itselleen. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Musti

Musti on reipas aikuinen kolli, mutta saattaa myös alkuun vähän arastella uusia ihmisiä. Tutuille Musti jutustelee mielellään. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Zeno

Zeno vaikuttaa alkuun hyvin aralta, ja sopiikin parhaiten melko rauhalliseen ympäristöön, sillä on hieman taipuvainen stressaantumaan. Sopivan ihmisen kohdatessaan tämä on kuitenkin aivan mielettömän ihastuttava ja herttainen kissapoika. Painonhallintaan joutuu Zenon kanssa kiinnittämään huomiota. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

Ujo

Ujo on nimensä mukainen, nuori kissaneito. Kiltti ja arka Ujo sopisi parhaiten toisen kissan kaveriksi. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Samppa

Nuori herra Samppa on hyvin seurallinen ja tykkää olla ruoka-aikaan kotosalla. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Kissanpennut

 

Tarhalla on tällä hetkellä kaikkiaan kymmenen kissanpentua, joista tässä kuvia seitsemästä. Tarkempia tietoja pennuista saa soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Osa on luovutettavissa heti kun ovat käyneet ensimmäisillä rokotuksilla. Osalla menee tarhalla vielä 15-30 vrk, eli ovat luovutettavissa marraskuun puolivälissä tai kuun lopussa. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).