Kissat

 TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Mauri

Mauri on hieman arka, mutta hyvin kohtelias herrasmies, jolle sopisi rauhallinen kotielämä parhaiten. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Lasse

Lasse on mukava poika, mutta tarkkailee uutta ympäristöään hyvin huolestuneen oloisena alkuun. Rauhallisessa ympäristössä Lassesta saa kuitenkin kivan kaverin itselleen. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).

 

 

 

Vasuri

Vasuri on kesän pentuja (tyttö). Arka mutta utelias Vasuri luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%). Erityisen mielellään Vasuri lähtisi Latsin kanssa samaan kotiin, jolloin hinta yhteensä 200 euroa,

 

 

 

Latsi

Kaunis Latsi on samaa tyttöporukkaa kuin Vasuri. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%). Samaan kotiin Vasurin kanssa yhteishinta 200 euroa.

 

 

 

 

Rölli

Rölli-kolli on tottunut viettämään vapaata elämää, ja arkailee ihmisiä kovasti. Se on kuitenkin äärimmäisen kiltti ja toivoisin, että sille tarjoutuisi vielä mahdollisuus hyvään kotielämään. Pientä reipastumista on jo havaittavissa. Rölli tarvitsee rauhallisen kodin ja mielellään ihmisen, jolla on jo aikaisempaa kissakokemusta. Luovutetan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 120 euroa (sis. alv 24%).