Kissat

TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

 

Akku (vas.)

Akku on aikuinen tyttökissa, joka löytyi jäteasemalta (siitä työnimi) pentunsa kanssa. Akku on arka ja sille sopisi parhaiten elämä maaseudun rauhassa toisen kissan kaverina. Akku luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 150 euroa. Hinta sisältää alv 24%.

 

 

Voima ja Vanu(varattu)

Voima on nuori kolli, joka ei ole vielä erityisen lämmennyt ihmisten seuralle, mutta kehitystäkin on tapahtunut tarhalla ollessa. Myös Vanu on erittäin epäluuloinen vielä ihmistä kohtaan, joten molemmille toivoisin kotia, jossa olisi aikaisempaa kokemusta aroista kissoista ja ennestään jo kissa näyttämässä kotikissan mallia. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 150 euroa /pentu tai molemmat samaan kotiin 260,- (sis. alv 24%).

Virna(varattu)

Virna on nuori tyttöpentu, samaa porukkaa kuin Voima ja Vanu. Virna ei myöskään sovelu ainoaksi kissaksi, vaan tarvitsee kaverikseen toisen kissan. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 150 euroa (sis. alv 24%).