Kissat

TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

 

Maski

Maski on nuori tyttökissa, joka ei vielä ole päässyt opettelemaan kotikissan elämää. Se on vielä arka, mutta hyvin leikkisä ja utelias, ja tykkää tosi kovasti muista kissoista. Maski luovutetaan ainoastaan toisen kissan kaveriksi. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna, jolloin kulukorvaus 150 euroa (sis. alv 24%) tai myös FelV/FIV -testattuna, jolloin kulukorvaus on 200 euroa (sis. alv.).

 

Nakke

Nakke on uutta kotia etsivä, arka kolli, jolle soisin jo oman turvallisen kotiympäristön, jossa viettää kissanpäiviä, mieluiten kesyn tyttökissan kaverina. Tarhalla Nakke on erityisesti ystävystynyt Maskin kanssa. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna, jolloin kulukorvaus 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna, jolloin kulukorvaus on 200 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Ilpo

Ilpo on arka nuori kolli, joka etsii kotia toisen kissan kaverina. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna 200 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Mörri

Mörri on melko temperamentinen ja arka nuori kolli, joka arastelee vielä ihmisen seurassa, mutta tuntuu pitävän lähes poikkeuksetta kaikista kissoista. Mörri etsii itselleen rauhallista kotia toisen kissan kaverina. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna hintaan 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna hintaan 200 euroa (sis. alv 24%)

 

 

Vellu

Vellu on melko arka aikuinen kolli, joka etsii omaa kotia mieluiten tyttökissan kaverina. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna hintaan 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna hintaan 200 euroa (sis. alv 24%).

 

Taika (varattu)

Taika on nuori, kaunis ja seurallinen kissaneito, joka rakastaa rapsutuksia. Taika sai pennut 5.7. ja sen luovutus siirtyy siksi lokakuulle. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna hintaan 150 euroa tai myös FelV/FIV-testattuna 200 euroa (sis. alv 24%).