Kissat

TASSUTARHAN KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Tiedustelut 0503203324 tai terhi@tassutarha.net

 

Musti

Musti on aikuinen, leppoisa kolli. Tarhalla Musti vaikuttaisi tulevan mukavasti toimeen ainakin tyttökissojen kanssa, mutta viihtyy hyvin myös ihmisten rapsuteltavana. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 150 euroa (sis. alv 24%).

 

Ujopiimä

Ujopiimä on kiltti nuori kissatyttö, joka alkuun arastelee uusia tuttavuuksia, mutta rohkaistuttuaan nauttii silityksistä. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 150 euroa (sis. alv 24%).

 

 

Ylppö

Ylppö on kahden muun sisaruksensa kanssa loukutettu Ylämaalta, ja nyt nämä pennut etsivät itselleen turvallisia koteja, joissa opetella nauttimaan ihmisen seurasta. Pennut eivät ole vielä täysin kesyjä, mutta mukavia ja uteliaita tyyppejä.  Etsinnässä on rauhallinen koti, jossa on joko ennestään sosiaalinen kissa tai sitten kaksi pentua samaan kotiin. Ylppö ja sisaruksensa (esittelyt päivitetään myöhemmin) luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 150 euroa / pentu tai 260,- kaksi pentua samaan kotiin (sis. alv 24%).

Veli

Veli on arka poikapentu, joka etsii tarhalla uutta kotia kolmen sisaruksensa kanssa. Pennut tarvitsevat rauhallisen kodin, jossa on jo sosiaalinen kissa näyttmässä roolimallia, tai vaihtoehtoisesti kaksi pentua samaan kotiin. Luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja leikattuna. Kulukorvaus 150 euroa/pentu tai 260,- kaksi pentua samaan kotiin (sis. alv 24%).