Hinnasto

TARHALLA KOTIA ETSIVÄT (1.1.2022 alkaen)

 • Rokotettu & leikattu & sirutettu kissa alkaen 200 € (sis. alv 24%)

 • Muut hinnat ilmoitetaan erikseen tapauskohtaisesti

Tassutarhalta voit nyt ostaa myös Päivi Ylikorven kirjoittaman Kissanhoidon käsikirjan hintaan 25 euroa (sis. alv 10%). Tästä teoksesta löydät helppolukuisessa muodossa kaiken, mitä sinun tarvitsee kissoista tietää!

Uuteen kotiin lähtevän kissan ja kirjan yhteishinta on 220 euroa (alv 10% ja 24%).

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Koirat ja kissat luovutetaan madotettuina, sirutettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina tai miten ilmoituksessa on mainittu. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi kaikki suomalaiset pankki- ja luottokortit.

Tassutarhan tilinumero FI14 7997 7991 0220 67

 

LÖYTÖELÄINMAKSUT 1.1.2022 alkaen (hinnat sis. alv. 24%)

Koira

 • Talteenottomaksu 38,-
 • Km-korvaus 0,57e / km
 • Hoitovuorokausi 18,-

Kissa

 • Talteenottomaksu 14,-
 • Km-korvaus 0,57 e / km
 • Hoitovuorokausi 12,-

Muu pieneläin

 • Talteenottomaksu 14,-
 • Km-korvaus 0,57e / km
 • Hoitovuorokausi 10,-

Lemmikin mikrosirutus 10 euroa (sis. alv 24%). Olen käynyt Turvasiru-koulutuksen, joten voit tuoda lemmikkisi Tassutarhalle sirutettavaksi.

Löytöeläinmaksut maksetaan pankkikortilla tai käteisellä eläimen noudon yhteydessä! Emme luovuta eläimiä ilman maksua taikka anna laskua/maksuaikaa. Emme jousta maksutavasta tai ajankohdasta eli neuvottelun varaa ei ole. Alv on 24% 1.1.2013 alkaen. Soita aina ennen eläimen hakemista ja sovi hakuajankohta.

HUOMIO! TASSUTARHA EI LUOVUTA ELÄIMIÄ PÄIHTYNEELLE HENKILÖLLE!

 

ELÄINTEN KOULUTTAMINEN

Olen koulutukseltani eläintekouluttaja ja klinikkaeläintenhoitaja, ja lisäksi minulla on usean vuoden kokemus eläinten kouluttamisesta ja niiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Olen mielelläni apuna, mikäli tarvitset neuvoja johonkin kissan tai hevosen käytökseen ja hyvinvointiin liittyvään ongelmaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%

Puhelinkonsultaatio 30 min 15 euroa (laskutetaan etukäteen)

Ongelmakäytöskäynnit kissa/hevonen. .

Kolmen käyntikerran paketti 120 euroa

Yksittäinen kotikäynti 50 euroa

Yli 40 kilometrin yhdensuuntaisesta matkasta veloitetaan lisäksi ylimenevältä osuudelta kilometrikorvaus 54 snt/km (sis. alv)

Muissakin koulutuksellisissa asioissa voit ottaa rohkeasti yhteyttä sähköpostitse terhi@tassutarha.net tai puhelimitse, niin suunnitellaan sopiva kokonaisuus.

 

KOTIA ETSIMÄÄN TULEVAT

HUOM! Tällä hetkellä en ota uutta kotia etsiviä eläimiä.

Lemmikin ottaminen perheenjäseneksi on aina iso päätös, jonka tulee olla harkittu. Siitä huolimatta joskus tulee tilanteita, että lemmikkiä ei voikaan pitää. Tällöin on kuitenkin myös tarkkaan mietittävä, mikä todellisuudessa on eläimen etu tuossa tilanteessa. Tilanteesta riippuen myös Tassutarha VOI olla avuksi kodinetsinnässä, mutta ensisijaisesti olemme löytöeläinkoti, eikä tarha paikkana ole aina ideaali kotikissan, tai -koiran kodinetsinnälle. Joskus iäkkäämmälle, mahdollisesti jopa sairaalle eläimelle on armeliaampaa lopettaa se, kuin että se joutuu sopeutumaan vanhoilla päivillään uuteen ympäristöön ja ihmisiin. Nuoret ja terveet yksilöt ovat monesti sopeutuvampia, ja tuolloin ilman muuta kannattaa etsiä uusi koti. Lemmikille voi kuitenkin olla mukavampi, jos yrität mahdollisuuksien mukaan etsiä sen itse ja se pääsee suoraan kodista kotiin.
Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että tarvitset apua kodinetsinnässä, niin veloitus tarhallaoloajasta on sama kuin löytöeläimillä sekä mahdolliset eläinlääkärikustannukset.