Tassutarhan hinnasto

Tältä sivulta löydät Lemin Kotimäessä sijaitsevan Tassutarhan palveluiden hintatiedot. Palveluihin kuuluu löytöeläintoimintaa, mikrosirutusta ja eläinten koulutusta.

Eläimen noutoon Tassutarhalta kannattaa valmistautua myös maksun osalta; emme anna maksuaikaa. Muistathan myös sopia eläimen noutoajankohdan etukäteen soittamalla.

Tulethan Tassutarhalle aina raittiina – emme luovuta eläimiä päihtyneille.

Kuluttajansuojalakiin on tullut muutoksia vuonna 2023. Tutustu niihin osoitteessa www.kuluttajaneuvonta.fi

Maksutavat

 • Käteinen
 • Pankkikorttimaksu
 • MobilePay
 • Ennakkolasku
 • Tassutarhan tilinumero: FI14 7997 7991 0220 67

Löytöeläinmaksut 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 24%)

Löytöeläinmaksut maksetaan pankkikortilla tai käteisellä eläimen noudon yhteydessä. Myös MobilePay-maksu käy.

Huom. Koirien tunnistusmerkintä ja rekisteröinti tuli pakolliseksi vuonna 2023. Lisätietoa osoitteessa Koirarekisteri – Ruokavirasto

 

Koira

 • Talteenottomaksu 38 €
 • Km-korvaus 0,71 € / km
 • Hoitovuorokausi 18 €

Kissa

 • Talteenottomaksu 14 €
 • Km-korvaus 0,71 € / km
 • Hoitovuorokausi 12 €

Muu pieneläin

 • Talteenottomaksu 14 €
 • Km-korvaus 0,71 €/ km
 • Hoitovuorokausi 10 €

Tarhalla kotia etsivät

• Rokotettu, leikattu ja sirutettu kissa alkaen 250 € (sis. alv 24%)
• Muut hinnat ilmoitetaan tapauskohtaisesti

Lisätietoa

Koirat ja kissat luovutetaan madotettuina, sirutettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Mahdolliset poikkeukset on mainittu ilmoituksessa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kissan omistaja! Tassutarhalta voit ostaa myös Päivi Ylikorven kirjoittaman Kissanhoidon käsikirjan hintaan 25 € (sis. alv 10 %). Tästä teoksesta löydät helppolukuisessa muodossa kaiken, mitä sinun tarvitsee kissoista tietää

Kauppasopimus

Kun eläin muuttaa Tassutarhalta uuteen kotiin, solmitaan asiakkaan kanssa kauppasopimus. Tässä alla kauppasopimuksen sisältä, johon kannattaa tutustua huolellisesti etukäteen ennen lemmikin hankintaa.

Kauppasopimuksen sisältö

Tällä sopimuksella eläin siirtyy sovitulla kauppasummalla uuden omistajan nimiin. Eläinhoitolan vastuu eläimestä päättyy tässä sopimuksessa mainittuna kaupantekopäivänä ja siirtyy kokonaisuudessaan uudelle omistajalle. Eläimen mukana luovutetaan sen rokotuskortti ja mahdolliset muut paperit.

Uusi omistaja voi tarkastuttaa eläimen terveyden omalla kustannuksellaan välittömästi eläimen luovutuksen jälkeen. Uuden omistajan tulee varautua, että eläimellä voi myöhemmin ilmetä sairauksia, joita ei ole eläinhoitolassa ollessa havaittu. Näistä tulee viipymättä ilmoittaa eläinhoitolaan.

Eläinhoitola ei ole vastuussa eläimen piilevistä sairauksista, tartuntataudeista tai käytösongelmista. Ongelmatilanteissa uutta omistajaa velvoitetaan kääntymään eläinhoitolan puoleen.

Uusi omistaja sitoutuu huolehtimaan eläimestä, sen ruokinnasta, terveydenhoidosta ja hyvinvoinnista eläinten oikeuksia ja eläinsuojelulakia noudattaen.

Uusi omistaja ei saa luovuttaa tai myydä eläintä eteenpäin uuteen kotiin ilman eläinhoitolan lupaa. Mikäli eläin palautuu eläinhoitolaan kauppasummaa ei palauteta vaan se kattaa eläimen hoitolalle aiheuttamat kulut.

Uusi omistaja huolehtii eläimen rokotuksista ohjeen mukaisesti. Uusi omistaja huolehtii leikkaamattoman koiran/kissan kastroimisesta/steriloimisesta. Eläinhoitolalta otetulla eläimellä ei saa teettää pentuja eikä urosta saa käyttää astuttamiseen. Taajama-alueella/kaupungissa asuvaa kissaa ei saa laskea vapaasti ulkoilemaan.

Uusi omistaja ilmoittaa eläinhoitolalle eläimen kuulumiset noin kuukauden kuluttua luovutuksesta sähköpostilla. Eläinhoitolalla on oikeus kysyä eläimen kuulumisia myös myöhemmin.

Kissojen ja hevosten koulutuspalvelu

Olen koulutukseltani eläintenkouluttaja ja klinikkaeläintenhoitaja. Lisäksi minulla on pitkä työkokemus eläinten kouluttamisesta ja niiden terveyteen liittyvistä asioista. Olen mielelläni apuna, jos tarvitset neuvoja kissan tai hevosen käytökseen tai hyvinvointiin liittyvään ongelmaan.

• Puhelinkonsultaatio 30 min 15 € (laskutetaan etukäteen)

Ongelmakäytöskäynnit kissa/hevonen:

• Kolmen käyntikerran paketti 120 €
• Yksittäinen kotikäynti 50 €

Yli 40 kilometrin yhdensuuntaisesta matkasta veloitetaan ylimenevältä osuudelta kilometrikorvaus 71 snt/km (sis. alv)

Ota rohkeasti yhteyttä myös muissa koulutuksellisissa asioissa, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.

terhi@tassutarha.net

Yhteystiedot

Tassutarha – Löytöeläinkoti
Salmentie 306
Kotimäki (Lemi)

terhi@tassutarha.net
050 320 3324

045 783 17615

Palvelemme puhelimitse päivittäin 8–18.
Tassutarha on avoinna sopimuksen mukaan.

Seuraa Tassutarhaa somessa

Seuraa Turhan Suomenhevosia somessa

Verkkolaskutustiedot:
Y-tunnus: 2079413-5
Verkkolaskuosoite 003720794135
Operaattori: APIX Messaging Oy (003723327487)